Bruktbilshopping For Nye Bileiere

apr - 13
2020

Bruktbilshopping For Nye Bileiere

Mange mennesker gruer seg til å handle for sin neste bil. Å eie en ny bil er morsomt, men prosessen med å komme dit er ikke alltid spennende. Følg rådene i artikkelen nedenfor for å ta de beste bilvalgene du kan.

Ta en god titt på undersiden av kjøretøyet. Prøv å holde øynene skrelt for tegn på rust og erosjon. En bil kan se bra ut på utsiden, men falle fra hverandre under. Hvis du ser rust under kjøretøyet gå videre. Dette kan bety mye reparasjoner senere.

Gå inn i forhandleren med en bunnlinjepris i tankene. Selgeren kan prøve å fokusere på de månedlige betalingene eller finansieringsvilkårene, men målet ditt bør være å få prisen du vil ha på bilen du ønsker. Du kan alltid forhandle finansieringsbetingelsene senere, eller til og med finansiere med din egen bank utenfor forhandleren.

Når du kjøper en bruktbil, må du være veldig forsiktig med hvor ren bilen er. Mange bilselgere har profesjonelle rengjøringsmidler som kan få et søppel til å se helt nytt ut. La bilen alltid sjekkes av en mekaniker. Selv om det ser fantastisk ut, vil en mekaniker kunne oppdage store problemer.

Sett et budsjett og hold deg til det når du handler en bil. Det kan være veldig vanskelig å holde seg til et budsjett når du finner en bil du virkelig vil ha, men det er ikke noe bra med et impulskjøp. Finn ut hva du har råd før du begynner å lete, slik at du ikke bryter banken.

Når du har funnet den perfekte bilen, kan du be om en rapport om kjøretøyhistorikk. En rapport om kjøretøyhistorikk vil liste opp alle tilfeller som kjøretøyet har vært involvert i. Hvis forhandleren ikke tilbyr denne tjenesten, kan du kjøpe en online online mot en nominell avgift. Denne rapporten hjelper deg med å unngå å kjøpe en bil som har vraket.

Når du går til et bilforhandler, må du være forberedt på at forhandlingssiden din kommer ut. Mens det er mange forhandlere som har din beste interesse, vil de fleste bare få så mye penger ut av deg som de kan. Dette er grunnen til at du må være streng og aldri avtale en avtale du er ukomfortabel med.

Når du handler en bruktbil, vil det være lurt å holde seg til sertifiserte pre-eide biler, da dette i stor grad reduserer sannsynligheten for at du ender opp med en bil som er i dårlig forfatning. Bare vær sikker på at sertifiseringen tilbys av bilprodusenten i stedet for forhandleren.

Hvis du er helt forelsket i en viss farge eller interiørfinish, ikke nøy deg med mindre. Selv om det spesifikke kjøretøyet du vil ha, kanskje ikke er på lager hos din lokale forhandler, så spør dem om de kan få det til deg. De fleste forhandlere har forhold til andre forhandlere og vil bytte kjøretøy frem og tilbake. Husk imidlertid at du kanskje ender opp med å betale litt ekstra for å dekke noen av kostnadene ved handelen.

Å bestemme hvilken bil du skal kjøpe kan fylle deg med angst og forvirring. Jo mer utdannet du er om emnet, desto bedre blir avgjørelsen du til slutt vil ta. Bruk tipsene du nettopp har lest og forbered deg ved å undersøke forskjellige merker og modeller til du finner det ideelle kjøretøyet.